SER ruimte project 2, B;ussysteem

Klantcase 2

Als onderdeel van een optimalisatie- en digitaliseringsproject heeft de opdrachtgever besloten om binnen hun eigen organisatie een MER-ruimte te creëren. In nauwe samenwerking met het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de ruimteinrichting, heeft onze projectgroep gezorgd voor de implementatie van een geavanceerd detectie- en blussysteem.

Dit systeem omvat een Sapphire installatie met de innovatieve FK-5-1-12 blusstof. Deze blusstof staat garant voor veiligheid van mensen, apparatuur en het milieu. Het bijzondere is dat slechts 6.5% van deze blusstof nodig is voor effectieve brandbestrijding in een dergelijke ruimte, wat resulteert in een ruimte-efficiënte oplossing met minimaal vloeroppervlak.

De afmetingen van de MER-ruimte bedragen BxLxH 3,5 m x 4 m x 3,5 m, inclusief verlaagd plafond en verhoogde vloer. Deze succesvolle samenwerking illustreert ons engagement om hoogwaardige beveiligingsoplossingen te leveren die optimaal aansluiten bij de behoeften van onze klanten, en tegelijkertijd de veiligheid en efficiëntie vergroten.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten neem dan contact met ons op.