ANSUL Solutions BHV Trainingen

 

 

Nader advies?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten en diensten neem dan contact met ons op.

T: +31 (0)320 24 08 64

24 uurs storingsdienst: +31 (0)320 28 56 77

Blussystemen:
E: specialhazards@ansul.nl

Brandmeldsystemen:
E: solutions@ansul.nl

BHV Trainingen

ANSUL Solutions Beheertaken

De BHV cursus van ANSUL leert u hoe u een brand kunt bestrijden, een ontruiming kunt begeleiden en eerste hulp kunt verlenen. De cursus gaat in op de BHV-taken bij incidenten en ongevallen die vaak voorkomen in bedrijven. AED-training, blustraining en basis kennis eerste levensreddende handelingen (Basic Life Support voor niet BHV’ers), ontruimen en hoe te communiceren zijn de basis van een BHV training. ANSUL Solutions biedt ook de mogelijkheid om veiligheidstrainingen op maat te laten maken voor uw organisatie met betrekking tot uw blusgassysteem zowel voor de BHV-organisatie als voor andere medewerkers die kennis over veiligheid belangrijk vinden.

Naast de BHV basis trainingen biedt ANSUL Solutions verschillende trainingen aan die gemakkelijk te combineren zijn met andere modules, zoals bijvoorbeeld:

  • Hoe om te gaan met automatische blusgassystemen;
  • Hulpverleners die hun vaardigheden willen oefenen in scenario’s onder begeleiding van een; deskundige trainer, zoals ploegleiders.

Deze trainingen zijn gericht op het versterken van de vaardigheden van de deelnemers, het vergroten van hun kennis en inzicht in het werken met blus- en brandmeldsystemen gericht op uw organisatie. ANSUL Solutions biedt ook de mogelijkheid om op maat gemaakte trainingen te ontwikkelen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten, neem dan contact met ons op.

T: +31 (0)320 24 08 64

24 uurs storingsdienst:
+31 (0)320 28 56 77

Blussystemen: E: specialhazards@ansul.nl

Brandmeldsystemen: E: solutions@ansul.nl

T: +31 (0)320 24 08 64

24 uurs storingsdienst:
+31 (0)320 28 56 77

Blussystemen:
E: specialhazards@ansul.nl

Brandmeldsystemen:
E: solutions@ansul.nl