datacenter, blussysteem, inergas, FK-5-1-12
datacenter, blussysteem, inergas

Klantcase1

Een project in het zuiden van het land, waar we trots zijn op ons recent afgeronde project: de beveiliging van een cruciaal datacenter voor telecommunicatie binnen Europa. Met de uitdaging van diverse ruimten en beperkte beschikbare ruimte hebben we een slim en kosteneffectief ontwerp gerealiseerd dat naadloos in de fysieke omgeving past.

Onze oplossing, de ANSUL Inergen-541 installatie, maakt gebruik van ruimtebesparende brackets en stuurleidingen om efficiënt te kunnen opereren. Hierdoor kunnen alle ruimten vanuit één centrale voorraad worden beveiligd. Niet alleen hebben we het datacenter beveiligd, maar we hebben ook gezorgd voor een systeem dat voldoet aan de hoogste normen.

Het grootste formaat dat we hebben aangepakt was indrukwekkend, met afmetingen van 25 m x 35 m x 4 m (3500 m³). We blijven toegewijd aan het vinden van innovatieve oplossingen die onze klanten geruststellen en hun projecten op de best mogelijke manier ondersteunen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons werk en hoe we uw volgende project kunnen aanpakken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten, neem dan contact met ons op.