Klantcase AS-RS

Onze gewaardeerde klant, die gespecialiseerd is in het ontwerpen van creatieve cadeauverpakkingen, uiterst tevreden met de beveiligingsoplossing die ANSUL Solutions BV heeft geïmplementeerd voor hun geautomatiseerde magazijn. Onze effectieve benadering heeft hun vertrouwen gewonnen en heeft geleid tot een herhaalde samenwerking, nu bij de realisatie van een nieuw automatisch magazijn.

Door gebruik te maken van hun eigen kennis en ervaringen, was ANSUL Solutions BV in staat om een op maat gemaakte oplossing te ontwerpen en te implementeren die naadloos aansloot op het magazijnontwerp. Het strategisch geplaatste blusgassysteem zorgde ervoor dat het hele magazijngebied effectief werd beschermd tegen brandgevaren, terwijl mogelijke schade aan de waardevolle producten werd geminimaliseerd. Doormiddel van snelle detectie voldoet het magazijn geheel aan de slogan van ANSUL Solutions BV “Blussen zonder schade”. De installatie is geheel gecertificeerd d.m.v. een CCV inspectie certificaat (BB-PGS) onder accreditatie.

De klant waardeert onze bewezen methode en expertise bij het waarborgen van een optimale brandbeveiliging. Door opnieuw voor ANSUL Solutions BV te kiezen, erkent de klant onze consistente toewijding om hun waardevolle voorraden en bedrijfscontinuïteit te beschermen. Deze hernieuwde samenwerking onderstreept ons vermogen om op betrouwbare wijze brandbeveiligingsoplossingen te leveren en langdurige tevredenheid te creëren.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze producten en diensten neem dan contact met ons op.