AS-RS, automatisch magazijn
AS-RS, automatisch magazijn, LPC02 tank
AS-RS, shuttle systeem

Klantcase AS-RS

Klantcase: Verbeterde Brandbeveiliging voor de Klant haar Automatisch Magazijn

Een automatisch magazijn, gelegen in het hart van het land en speciaal ontworpen voor het opslaan van klant’s waardevolle producten na productie, heeft een indrukwekkende opslagcapaciteit van 148.000 kubieke meter. Op aanbeveling van de verzekeraar nam de klant het initiatief om de brandbeveiliging te optimaliseren, wat leidde tot de samenwerking met ANSUL Solutions BV.

Samen met de klant analyseerde ANSUL Solutions BV nauwgezet de specifieke aard van de producten die werden opgeslagen en de kritieke rol van het automatische magazijn. Met oog voor detail en begrip van de unieke behoeften van de klant, stelde ANSUL Solutions BV een doeltreffend blusgasinstallatie voor om de brandbeveiliging te versterken.

Door gebruik te maken van hun eigen kennis en ervaringen, was ANSUL Solutions BV in staat om een op maat gemaakte oplossing te ontwerpen en te implementeren die naadloos aansloot op het magazijnontwerp. Het strategisch geplaatste blusgassysteem zorgde ervoor dat het hele magazijngebied effectief werd beschermd tegen brandgevaren, terwijl mogelijke schade aan de waardevolle producten werd geminimaliseerd. Doormiddel van snelle detectie voldoet het magazijn geheel aan de slogan van ANSUL Solutions BV “Blussen zonder schade”. De installatie is geheel gecertificeerd d.m.v. een CCV inspectie certificaat onder accreditatie.

 

De samenwerking tussen ANSUL Solutions BV en de klant resulteerde niet alleen in het voldoen aan de vereisten van de verzekering, maar ook in het versterken van de algehele veiligheid van het magazijn en de kostbare producten. Deze case onderstreept de impact van op maat gemaakte brandbeveiligingsoplossingen en hoe ANSUL Solutions BV een belangrijke rol speelt in het waarborgen van de bescherming van waardevolle bedrijfsmiddelen en de continuïteit van een bedrijf.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze producten en diensten neem dan contact met ons op.