autostore AS-RS

Klantcase AS-RS

Klantcase: Geavanceerde Brandbeveiliging voor AutoStore in Automatisch Magazijn

Een dynamische klant met een geautomatiseerd magazijn, gericht op het efficiënt uitleveren en orderpicken van kleine onderdelen voor hun klanten, stond voor de uitdaging van het beveiligen van hun AutoStore-systeem. Dit innovatieve systeem maakt gebruik van geautomatiseerde robotica om een optimale logistieke ervaring te bieden.

De klant zocht naar een partner die niet alleen het belang van veiligheid begreep, maar ook vertrouwd was met de complexe aard van hun operationele processen. Daarom kozen ze voor samenwerking met ANSUL Solutions BV, een expert in brandbeveiliging op maat.

Na grondig overleg en diepgaande analyse van het AutoStore-systeem, ontwikkelde ANSUL Solutions BV een geavanceerde brandbeveiligingsoplossing die specifiek was afgestemd op de unieke eisen van het magazijn. Het ontworpen systeem integreerde naadloos met het bestaande AutoStore-systeem, zonder de efficiëntie van de orderpicking-processen te verstoren.

Met speciale aandacht voor het minimaliseren van operationele onderbrekingen en het waarborgen van de veiligheid, plaatste ANSUL Solutions BV strategisch geplaatste detectiesystemen en een blusgasinstallatie binnen het AutoStore-framework. Dit zorgde ervoor dat in het geval van een mogelijke brand, onmiddellijk actie werd ondernomen om de impact tot een minimum te beperken.

Dankzij de samenwerking tussen de klant en ANSUL Solutions BV werd niet alleen de veiligheid van het magazijn en de kostbare voorraden gewaarborgd, maar ook de operationele continuïteit. Deze case illustreert het vermogen van ANSUL Solutions BV om complexe geautomatiseerde systemen te beveiligen en te verbeteren, en tegelijkertijd te zorgen voor de ongestoorde bedrijfsvoering van hun klanten.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze producten en diensten neem dan contact met ons op.