Blussystemen & BMI

ANSUL Solutions BV is gespecialiseerd in het adviseren, ontwikkelen, installeren en onderhouden van blus- en brandmeldinstallaties.

Door jaarlijks onderhoud (team ANSUL Solutions) met de juiste projectie van melders en signaalgevers in combinatie met onze 24/7 storingsdienst borgt ANSUL het optimaal functioneren van jouw brandmeld- en ontruimingsinstallaties.

Meer weten?

Laat je adviseren en ervaar de kwaliteit en professionaliteit van ANSUL Solutions BV.

Andere producten

Blussystemen (team ANSUL Solutions) worden toegepast in verschillende situaties, waarbij de ruime ervaring van ANSUL in de ontwikkeling en realisatie van systemen zorgt voor de meest effectieve en economisch voordelige oplossing.

Jaarlijks onderhoud aan uw blustoestellen is noodzakelijk om een goede werking bij een calamiteit te garanderen. Technische (niet zichtbare) defecten of omgevingsfactoren kunnen de bedrijfszekerheid van het toestel in gevaar brengen.
Jaarlijks onderhoud aan uw brandslanghaspels is noodzakelijk om een goede werking bij een calamiteit te garanderen. Technische (niet zichtbare) defecten of omgevingsfactoren kunnen de bedrijfszekerheid van de brandslanghaspel in gevaar brengen.
Een droge blusleiding zorgt tijdens een calamiteit voor toevoer van water in een gebouw met meerdere verdiepingen. De brandweer kan zo snel op een verdieping een brand in een gevorderd stadium benaderen en bestrijden.
Goed werkende noodverlichting is tijdens een calamiteit met stroomuitval van essentieel belang bij het veilig ontruimen van een pand. Jaarlijks onderhoud aan uw noodverlichtingsinstallatie en vluchtwegen dient dit belang.
Tijdens eerste hulp zijn verbandmiddelen onmisbaar. De kwaliteit en de volledigheid van de inhoud van de BHV verbanddoos zijn mede bepalend voor een goede eerste hulp. ANSUL onderhoudt jaarlijks uw verbandmiddelen volgens een unieke werkwijze.
Verbouwingen aan uw pand en bij- en verplaatsingen van veiligheidsmiddelen zijn van invloed op de kwaliteit van uw ontruimingsplattegronden en veiligheidsplattegronden. Het jaarlijks onderhouden van plattegronden zorgt ervoor dat vluchtwegen en veiligheidsmiddelen effectief kunnen worden ingezet bij een calamiteit.
ANSUL brandbeveiliging onderhoud uw AED apparaat. Bij een hartstilstand is snelheid geboden. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat bij gebruik van een AED de kans op het overleven van een hartstilstand 70% is. Bij toepassing van alleen hartmassage is de overlevingskans 20%.