Vacature: Projectleider Brandmeldsystemen

Wij zijn aan het groeien! Daarom zoeken wij een:

Projectleider brandmeldsystemen

Ben jij zelfstandig? Word jij enthousiast van techniek? Zet jij je graag in voor zeer tevreden klanten? Lees dan snel verder!

Als projectleider weet jij binnen gestelde kosten, deadlines en overige afspraken elk project tot een succes te maken. Je bent medeverantwoordelijk voor het uitwerken van het ontwerp van brandmeldinstallaties (indien jij dit ambieert ook van complexe blusinstallaties) en de correcte uitvoering van de installatiewerkzaamheden. Daarnaast lever jij een bijdrage aan de verdere groei van onze afdeling ANSUL Solutions BV.

Wie zijn wij:

ANSUL Solutions BV. adviseert, ontwerpt, levert en installeert brandmeldsystemen en speciale blussystemen. Wij zijn een professionele organisatie op het gebied van brandveiligheid. Wij leveren brandveiligheidsproducten en -diensten in de breedste zin van het woord. We zijn een partner voor onze klanten en kunnen een advies bieden bij elk vraagstuk omtrent brandveiligheid. Door het bieden van totaaloplossingen, creëren en behouden we zeer tevreden klanten. De cultuur is informeel, direct en open. Jij werkt in het team Ansul Solutions BV, samen met vakbekwame collega’s die trots zijn op hun organisatie. Omdat wij jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden, is er bij ANSUL Solutions BV voldoende mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen.

Wat ga je doen:

 • maken van programma van eisen, voor- en detailontwerpen inclusief tekeningen;
 • specificeren en bestellen van de te gebruiken materialen;
 • begeleiden en controleren of installatiewerk op locatie correct is uitgevoerd;
 • begeleiden van certificeringstrajecten;
 • contact met de klant gedurende de uitvoering van het project;
 • begeleiden van de projecten samen met de collega projectleiders en de technisch Backoffice.

Wie ben jij:

 • HBO-niveau of gelijkwaardig;
 • enige werkervaring met brandmeldinstallaties;
 • kennis van projectmatig werken en projectplanning;
 • (pré) basiskennis van E-installatietechnieken;
 • (pré) ervaring met CAD programma (autocad);
 • goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift;
 • klantgericht, accuraat, stressbestendig en gedreven.

Wij vinden wie je bent belangrijker dan wat je hebt geleerd. Wij zoeken een enthousiaste collega die ervoor open staat alle kneepjes van ons vak te leren. Wij zullen je zo goed mogelijk opleiden in ons vakgebied.

Dit krijg jij van ons:

Je komt te werken in een platte organisatie en daarbij werk je in een zelfsturend team. Je ontvangt een auto van de zaak, waar je ook prive in mag rijden. Binnen ANSUL Solutions BV kun je jouw ambities najagen en zorgt de diversiteit in werkzaamheden voor uitdaging. Als organisatie staan wij altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven. Wij betalen jou maandelijks een marktconform salaris (CAO Metaalbewerkingsbedrijf). Daarnaast ontvang je jaarlijks 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Omdat een goede werk-privébalans belangrijk is, krijg je de ruimte om jouw werkzaamheden hier op af te stemmen. Daarnaast krijgt (op fulltime basis) ook nog 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Thuis nog wat technische projecten lopen? Dan kan je gebruik maken van personeelskorting bij verschillende partijen om jouw materialen te scoren.

Herken jij je in bovenstaande? Dan ben jij wellicht de juiste collega die een goede ondersteuning kan bieden aan onze afdeling.

Inhoudelijke informatie over deze functie kan je inwinnen bij de Romano Koenders tel: 06-24309671    Zie ook: www.ansulsolutions.nl

Jouw reactie kan je mailen naar hrm@ansul.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.