Vacature: Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties Rotterdam

Wij zijn aan het groeien, kom jij ons versterken?

Wij zoeken een Onderhouds- en servicedeskundige Blusgassystemen en Brandmeldinstallaties wonend rondom Rotterdam.

Heb jij affiniteit met techniek? Denk jij in oplossingen? Wil je graag samenwerken binnen een team dat er elke dag “voor gaat”? Dan zoeken wij jou!

Als onderhouds- en servicedeskundige blusgassystemen en brandmeldinstallaties ben je een belangrijk onderdeel van Ansul Solutions. Je levert proactief een bijdrage aan de verdere groei van onze organisatie. Je werkt samen met vakbekwame collega’s die trots zijn op hun organisatie. ANSUL Solutions BV biedt jou daarnaast goede opleidingsmogelijkheden.

Wie zijn wij?

ANSUL Solutions BV is gespecialiseerd in adviseren, ontwikkelen, installeren en onderhouden van blus- en brandmeldinstallaties. Wij creëren en behouden zeer tevreden klanten door het bieden van een totaaloplossing. De cultuur is informeel, direct en open. Omdat wij jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden, is er bij ANSUL Solutions BV voldoende mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen. Als organisatie staan we altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven. Onze collega’s zijn werkzaam door het hele land en veel van onze functies hebben een zelfstandig karakter. Om toch contact met elkaar te houden, organiseert onze personeelsvereniging jaarlijks verschillende evenementen. Ook onderhouden wij digitaal contact met elkaar via ons intern communicatieplatform.

Wat ga je doen?

 • je gaat bezig met de onderhoud van blusgassystemen en brandmeldinstallaties;
 • service verrichten aan deze installaties bij de klant en hun informeren over eventuele afwijkingen;
 • opvolgen van storingsmeldingen;
 • zelfstandig plannen van jouw werkzaamheden. Op deze manier heb je zelf de regie over jouw werk/privé-balans;
 • samen met een zelfstandig team bouwen aan de toekomst van de afdeling.

Voldoe jij aan onderstaande criteria:

 • je bent een zelfstandige monteur met aantoonbare technische ervaring met voorkeur op het gebied van Blusgassystemen en/of Brandmeldinstallaties;
 • een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor kwaliteit in plaats van kwantiteit;
 • minimaal MBO denk- en werkniveau;
 • rijbewijs B;
 • beheersing van de Engelse taal (pré).
 • Je bent een goede ambassadeur en een flexibele en klantgerichte collega.

Dit krijg jij van ons:

Je komt te werken in een platte organisatie. Wij betalen jou maandelijks een marktconform salaris en je ontvangt jaarlijks 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Omdat een goede werk-privébalans belangrijk is, krijg je de ruimte om jouw werkzaamheden hier op af te stemmen. Daarnaast krijgt (op fulltime basis) ook nog 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Ook kan je gebruik maken van personeelskorting bij verschillende partijen om jouw materialen te scoren.

Ben jij de juiste collega die een goede aanwinst is voor onze organisatie? Informatie over deze functie kun je inwinnen bij Coskun Bayraktar, 06-184 71 756

Geïnteresseerd? Mail dan jouw CV en een korte motivatie naar HRM@ansul.nl.