Vacature: Medewerker Technische Binnendienst BMI

Wegens interne doorstroom, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Kom jij ons versterken? Wij zijn op zoek naar een Medewerker Technische Back Office (blusgas en brandmeldinstallaties).

Word jij enthousiast van samenwerken? Ben je goed in prioriteiten stellen? Ben jij oplossingsgericht? En antwoord je als een bekende aan je vraagt wat voor werk je doet: “Ik zorg voor zeer tevreden klanten.” Dan zoeken wij jou!

Als Medewerker Technische Back Office ben je onderdeel van het zelfsturende team en vanuit die rol ben je medeverantwoordelijk voor de technische ondersteuning met betrekking tot blusgas en brandmeldinstallaties. Je levert proactief een bijdrage aan de verdere groei van onze zelfsturende Technische Backoffice van ANSUL Solutions BV. Je werkt samen met vakbekwame collega’s die trots zijn op hun organisatie. ANSUL Solutions BV biedt jou daarnaast goede opleidingsmogelijkheden.

Wie zijn wij?
ANSUL Solutions BV is gespecialiseerd in adviseren, ontwikkelen, installeren en onderhouden van blusgas- en brandmeldinstallaties. Wij creëren en behouden zeer tevreden klanten door het bieden van een totaaloplossing. De cultuur is informeel, direct en open. Omdat wij jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden, is er bij ANSUL Solutions BV voldoende mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen. Als organisatie staan we altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven. Onze collega’s zijn werkzaam door het hele land en veel van onze functies hebben een zelfstandig karakter. Om toch contact met elkaar te houden, organiseert onze personeelsvereniging jaarlijks verschillende evenementen. Ook onderhouden wij digitaal contact met elkaar via ons intern communicatieplatform.

Wat ga je doen?

 • begeleiden van de projecten samen met de Projectleider(s);
 • aan de slag als eerstelijns aanspreekpunt tijdens storingen;
 • specificeren en bestellen van de te gebruiken materialen;
 • plannen werkzaamheden;
 • vastleggen en bewaken van alle projectinformatie en beheren van projectdossiers;
 • samenstellen van digitale logboeken;
 • bewaken van certificeringstrajecten;

 

Voldoe jij aan onderstaande criteria:

 • mbo4+, Pre is Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Bouwkunde of gelijkwaardig;
 • je beschikt over relevante werkervaring;
 • kennis van projectmatig werken en projectplanning;
 • goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift;
 • in bezit van een geldig rijbewijs B;
 • flexibele instelling.

Wij vinden wie je bent belangrijker dan wat je hebt geleerd. Geen of weinig ervaring met technische installaties? Geen probleem! Wij zoeken een enthousiaste collega die ervoor open staat alle kneepjes van het vak te leren. Wij zullen je zo goed mogelijk opleiden in ons vakgebied. Mocht je leergierig zijn, dan is het ook mogelijk om jouw kennis te verbreden op gebied van engineering voor blusgasinstallaties en te ondersteunen op dit vlak

Dit krijg jij van ons:
Je komt te werken in een platte organisatie en daarbij werk je in een zelfsturend team. Wij betalen jou maandelijks een marktconform salaris en je ontvangt jaarlijks 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Omdat een goede werk-privébalans belangrijk is, krijg je de ruimte om jouw werkzaamheden hier op af te stemmen. Daarnaast krijgt (op fulltime basis) ook nog 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Thuis nog wat technische projectjes lopen? Dan kan je gebruik maken van personeelskorting bij verschillende partijen om jouw materialen te scoren.

Ben jij de juiste collega die een goede ondersteuning kan bieden aan onze Technische Backoffice? Informatie over deze functie kun je inwinnen bij Romano Koenders, telefoonnummer 06-24309671.

Geïnteresseerd? Mail dan jouw CV en een korte motivatie naar HRM@ansul.nl.