T: +31 (0)320 24 08 64

24 uurs storingsdienst
+31 (0)320 28 56 77

Computerruimte klein

Project 1

Voor een bedrijf in Flevoland hebben wij de beveiliging door middel van een blus- en detectiesysteem in hun computerruimte mogen realiseren. In verband met de groei van dit bedrijf en de steeds belangrijker wordende data en verbindingen naar hun medewerkers elders in het pand of land is voor deze continuïteit gekozen.

 

 

Project 2

Vanuit een optimalisatie- en digitaliseringsproject heeft de opdrachtgever er voor gekozen binnen de eigen organisatie een MER-ruimte te realiseren. Vanuit de projectgroep, en in samenwerking met het bedrijf dat de ruimte heeft ingericht, hebben wij de ruimte voorzien van een detectie- en blussysteem. Dit betreft een Sapphire installatie met de blusstof NOVEC-1230. Dit blusmiddel is veilig voor mens, apparatuur en milieu. Omdat er voor een dergelijke ruimte maar 6.5% blusstof ingeblazen hoeft te worden, past het systeem makkelijk in de ruimte omdat het geheel weinig vloeroppervlak gebruikt. Afmetingen van de ruimte BxLxH 3,5 m x 4 m x 3,5 m (incl. verlaagd plafond en verhoogde vloer.) 

 

Project 3

Voor een organisatie in het oosten van het land hebben we hun nieuwe MER ruimte mogen beveiligen met een ANSUL Sapphire blussysteem. In deze ruimte wordt gebruik gemaakt van geavanceerde buitenlucht koeling, dit geeft voor de detectie een grote uitdaging. Doormiddel van meerdere systemen met verschillende software hebben wij dit kunnen realiseren.

Project 4

Voor een drinkwater bedrijf hebben we een aantal MER en CC ruimten mogen beveiligen met een ANSUL Sapphire blussysteem. Naast de detectie voor de ruimten d.m.v. rookmelders en aspiratie hebben we ook de gehele brandmeld installatie (BMI) verzorgt.

Nader advies?

Laat u adviseren door Hein Franke (06 - 42624931) of Jan de Bruin (06 - 53231163) en ervaar de kwaliteit en professionaliteit van ANSUL Solutions.